FUTBOL
Esports Futbol 08/02/2016

Cristiano Ronaldo demana un premi al futbolista més ben vestit perquè l'hi donin

El portuguès reclama un guardó a 'Marca' en el lliurament del trofeu Pitxitxi

Ara
2 min
Cristiano Ronaldo i la resta de guardonats / ÁNGEL DOAZ / EFE

BarcelonaEl davanter del Reial Madrid, Cristiano Ronaldo, ha tornat a ser ambigu sobre el seu futur i la continuïtat al club blanc que presideix Florentino Pérez. En l'acte de lliurament del trofeu Pitxitxi que atorga el diari 'Marca' el portuguès ha assegurat que no sap on jugarà a mitjà termini. "Em queden un parell d'anys de contracte i el futur ja es veurà. És el contracte que tinc", ha explicat el jugador després de recollir el seu tercer guardó del Pitxitxi. Leo Messi, que no ha assistit a la gala, ha rebut el premi Di Stéfano, al millor futbolista del curs 2014-15.

Durant la cerimònia al Teatre Goya de Madrid, Cristiano Ronaldo ha tingut un retrobament molt afectuós amb el seu exentrenador, Carlo Ancelotti, que també ha rebut un premi del diari madrileny. El portuguès havia manifestat obertament l'estiu passat que volia que l'italià seguís a la banqueta del Madrid, però Florentino va decidir prescindir d'Ancelotti i posar al capdavant del grup Rafa Benítez, que fa unes setmanes va ser substituït per Zinedine Zidane.

El moment curiós i alhora divertit de la gala ha estat quan el presentador ha preguntat a Cristiano què se li pot regalar a un futbolista com ell, que ho té tot. "Una bona iniciativa per al diari 'Marca', de cara a la temporada que ve, és que creï un premi per al més ben vestit", ha dit el portuguès (minut 2.45 del vídeo) mentre es col·locava bé el nus de la corbata i posava de manifest que el guardó havia de ser per a ell mateix. El periodista li ha apuntat que "hi havia nivell", a la gala celebrada al teatre Goya, i Ronaldo ha estat clar i contundent en la resposta: "Com jo, no".

stats