Espanyol
Esports Futbol 17/02/2014

Diego Colotto: "No podem treure la il·lusió a la gent"

El central de l'Espanyol ha analitzat els objectius de l'equip blanci-blau

Efe
1 min
Diego Colotto en roda de premsa

Cornellà de LlobregatDiego Colotto, central de l'Espanyol, ha afirmat després de l'entrenament d'aquest dilluns a l'estadi de Cornellà-el Prat que malgrat mantenir la permanència com a primer objectiu de la temporada, els jugadors "no poden treure la il·lusió a la gent".

"L'equip està bé, en bona forma. Encara que nosaltres no mirem més enllà del Vila-real (dilluns que ve). Hem de sumar els 42 o 45 punts de la salvació com més aviat millor perquè la Lliga està molt ajustada. Arribarem al primer objectiu i després ja ens plantejarem d'altres coses", ha afirmat el futbolista blanc-i-blau.

Colotto s'ha mostrat especialment satisfet dels dos últims partits de l'equip: "Els dos partits que hem guanyat són importants. Tant el del Granada, perquè veníem d'una derrota dolorosa, com també el de San Mamés, perquè cap equip havia guanyat aquí".

El partit de diumenge davant l'Athletic Club va ser la confirmació del bon moment de l'equip català. "Vam portar el pes del partit i vam jugar amb intensitat", ha comentat el central. El defensa, a més, ha apuntat que després de l'eliminació de Copa del Rei "tenim tota la setmana per preparar els xocs de Lliga".

La plantilla blanc-i-blava, que ha realitzat l'habitual tasca de recuperació a l'estadi de Cornellà-el Prat, gaudirà aquest dimarts d'una jornada de descans. Aquest dimecres el cos tècnic ha dissenyat diverses proves físiques al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat.

stats