Espanyol
Esports Futbol 23/07/2011

L'Espanyol donarà totes les facilitats a Coro per marxar

El futbolista no compta per a Pochettino i el club li facilitarà la sortida perquè es tracta d'una situació "especial" en haver marcat el gol de la salvació a la 05-06

Efe
1 min
Coro camina per davant de la Ciutat Esportiva de l'Espanyol, on des d'ahir s'entrena apartat de l'equip, que és a Peralada.

BarcelonaFerran Corominas, futbolista del RCD Espanyol, no compta per al club català però sí que comptarà "amb totes les facilitats possibles" per a la seva sortida, segons ha explicat a EFE un portaveu autoritzat de l'entitat, ja que es tracta d'una situació "especial" en haver marcat el gol de la salvació a la 05-06.

"És un futbolista que tots portem al cor pel que va fer. Va ser un dels gols més importants de la història de l'Espanyol, veiem la seva situació amb una sensibilitat especial i l'ajudarem en tot el possible per trobar una solució", ha assegurat la mateixa font. Coro té contracte fins al 2012.

El davanter català va jugar cedit en l'Osasuna des del mercat d'hivern de la temporada passada. El de Banyoles no entrava als plans de l'entrenador Mauricio Pochettino i durant aquests dies s'exercita a la Ciutat Esportiva.

Coro no està còmode amb aquesta situació, que accepta resignat, i espera trobar ràpid una sortida. El migcampista Ángel Martínez, cedit al Girona la temporada passada, i Lola Smiljanic, al Partizan de Belgrad, també s'entrenen en solitari a les instal·lacions de Sant Adrià.

L'únic cedit que ja té equip és el davanter israelià Ben Sahar, cedit a l'Auxerre. Román Martínez, per la seva banda, podria tornar a Tigre.

stats