Espanyol
Esports Futbol 12/07/2013

L'Espanyol renova Thievy fins a l'any 2017

El davanter francès s'ha convertit en jugador de la primera plantilla

Ara
1 min
Thievy i Joan Collet

BarcelonaThievy Guivane Bifouma Koulossa ha renovat el seu compromís amb l'Espanyol fins al 30 de juny del 2017. El davanter francès d'origen congolès s'ha convertit en jugador de la primera plantilla després del seu pas pel futbol base de l'Espanyol i la cessió la temporada passada a la UD Las Palmas.

Thievy, que va iniciar la formació esportiva a l'Estrasburg, va arribar a l'Espanyol durant l'estiu del 2010, aprofitant la iniciativa del Draft RCDE, en el qual va participar al costat d'altres joves talents que van estar entrenant-se durant una setmana. El davanter francès va convèncer Mauricio Pochettino i, malgrat tenir fitxa juvenil, va debutar a la Lliga amb el primer equip en la seva primera campanya. En la segona, va alternar la seva trajectòria entre el filial i el conjunt professional i la temporada passada va estar tot el campionat a la UD Las Palmas, on es va convertir en un dels futbolistes més rellevants del conjunt canari.

Amb aquesta renovació, Thievy es converteix oficialment en jugador del primer equip, on ja s'entrena amb normalitat des de l'inici de la pretemporada.

stats