ESPANYOL
Esports Futbol 18/03/2013

L'Espanyol ja treballa sense els seus quatre internacionals

Héctor Moreno, Cristhian Stuani, Samuele Longo i Mubarak Wakaso ja han marxat amb les seves seleccions

Efe
1 min
Stuani, durant el partit contra el Màlaga a La Rosaleda / JORGE GUERRERO / AFP PHOTO

Sant Adrià de BesòsL'Espanyol ha treballat aquest dilluns al matí a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià sense els futbolistes internacionals: el central mexicà Héctor Moreno, el davanter uruguaià Cristhian Stuani, el davanter italià Samuele Longo i el migcampista ghanès Mubarak Wakaso.

Héctor Moreno visitarà amb Mèxic el dia 22 Hondures i, el 26, rebrà els Estats Units. Aquests partits corresponen a la recta final de la classificació per al Mundial del Brasil i el seleccionador ja ha convocat els futbolistes que juguen a Europa per encarrilar la classificació.

Longo ha entrat en els plans de la Sub-21 italiana per disputar dos partits classificatoris per al pròxim Europeu de la categoria. El futbolista jugarà divendres 22 contra Rússia a la localitat italiana de Ciutadella i tres dies després, el 25, s'enfrontarà a Ucraïna a Bassano.

Stuani, per la seva banda, està preparant amb Uruguai els partits de la fase de classificació per al Mundial de 2014 del Brasil davant Paraguai i Xile. La seva selecció és, actualment, la cinquena classificada del seu grup per darrere de l'Argentina, Equador, Colòmbia i Veneçuela.

Wakaso, finalment, ha viatjat aquest dilluns a Accra i jugarà contra el Sudan el 25 de març. El partit també és classificatori per al Mundial. El retorn del migcampista africà a la disciplina blanc-i-blava està prevista per just després del partit.

stats