ESPANYOL
Esports Futbol 14/04/2015

Víctor Álvarez: "Físicament, lluitarem cada partit com al principi de temporada"

El blanc-i-blau espera que la ratxa de l'equip es mantingui contra el Llevant aquest divendres

Efe
1 min
L’Espanyol s’il·lusiona amb una exhibició de maduresa

Sant Adrià de BesòsEl lateral de l'Espanyol Víctor Álvarez ha destacat el bon rendiment de l'equip en aquests últims partits i ha afirmat que "físicament" lluiten "cada partit com al principi de temporada". En declaracions als mitjans del club català, el futbolista ha assenyalat que està satisfet per la setmana de set punts després d'empatar contra l'Elx i guanyar a Vila-real i Athletic: "No es va començar amb molt bon peu, però estem contents de poder acabar amb victòries. El Madrigal sempre és un camp difícil i davant l'Athletic va ser una petita revenja (després de la Copa) que puja la moral".

La prioritat del planter és el proper partit de Lliga, el Llevant, el proper divendres al Ciutat de València. "Hem de pensar en el següent. És un equip que es tanca molt bé i sempre ha costat treure punts d'allà. Ara cada rival és complicat perquè s'ho juguen tot", ha apuntat. Respecte al tram final de competició, Víctor Álvarez ha destacat la il·lusió del vestidor: "Tots tenim moltes ganes de fer el màxim possible en aquests últims partits. Veurem on som quan acabi".

A nivell personal, el blanc-i-blau ha confessat que en els seus últims compromisos disputats es va trobar molt bé sobre el terreny de joc. "Va acompanyar que l'equip estigués en un bon moment. Això ajuda a entrar després de tant de temps sense jugar", ha dit.

stats