L'Espanyol aterra a la Rambla amb una botiga efímera

L'entitat blanc-i-blava regalarà 1.000 entrades a tots els socis i abonats que visitin l'espai

L'Espanyol satisfarà, encara que sigui de forma breu, una de les principals reivindicacions de molts socis i aficionats blanc-i-blaus: disposar d'una botiga al centre de Barcelona. L'entitat espanyolista ha instal·lat una 'pop-up store' (botiga efímera) des d'aquest dijous fins dissabte a la Rambla, 68, a la cantonada amb el carrer Ferran, al centre de la Ciutat Comtal.

El club muntarà un espai de 120 m2 en el qual es vendran producte com la nova equipació de joc, roba tècnica i 'casual' i entrades per al partit contra la Reial Societat i per al Tour RCDE, entre d'altres.

Cal destacar que dijous, de 18 h a 19 h, està prevista l'assistència de Roberto Rosales i Adri Pedrosa, en representació del primer equip, que acudiran a signar autògrafs i a fer-se fotografies amb tots els aficionats que visitin la 'pop-up store'.

Divendres l'entitat blanc-i-blava regalarà 1.000 entrades a tots els socis i abonats que visitin aquesta botiga efímera entre les 17 h i les 19 h equipats amb qualsevol samarreta de l'Espanyol, per crear així una autèntica marea de pericos i periques al cor de Barcelona. A més a més, tots els aficionats que no són socis podran adquirir entrades per a l'última jornada de la Lliga a l'RCDE Stadium amb un 50% de descompte. Durant aquest mateix horari del dia 17, l'estampació serà gratuïta comprant qualsevol samarreta de joc.

Tampoc faltaran les mascotes, que donaran ambient a la 'pop-up store', i també estan previstos tallers de pinta-cares i animació per als aficionats més petits. Amb aquesta acció estratègica, el club segueix impulsant i enfortint la marca per generar visibilitat, acostar-se als seus seguidors i atraure nous aficionats en un dels epicentres turístics més destacats de la ciutat de Barcelona.

Més continguts de