Espanyol
Esports Futbol 06/09/2012

Mattioni, després de dos anys lesionat: "No tinc pressa. Hauré de guanyar-me la confiança de tots"

El lateral brasiler ha disputat 45 minuts de l'amistós contra la selecció de l'Alt Empordà i assegura que s'ha trobat bé. Mattioni ha patit dues greus lesions al genoll entre 2010 i 2011

N.a.
1 min

BarcelonaFelipe Mattioni, ara sí, sembla que comença a enfilar la recta final de la seva recuperació. El lateral brasiler de l'Espanyol ha disputat 45 minuts de l'amistós contra la selecció de l'Alt Empordà i ha assegurat als micròfons de TV3 que s'ha trobat bé. "Era com un entrenament", ha explicat el jugador, que afirma que ara s'ha d'anar amb prudència i calma. "Després de dos anys, no tinc pressa. De mica en mica hauré de guanyar-me la confiança del tècnic, de l'afició, de tots".

Començant per la d'ell mateix. Lesionat de gravetat al genoll esquerre l'agost de 2010, Mattioni va tornar a trencar-se els lligaments creuats del genoll, de l'altre, el setembre de 2011. Encara no ha debutat en partit oficial amb l'Espanyol.

El futbolista ha lluit el braçalet de capità en la segona meitat de l'Espanyol a l'estadi municipal de Vilatenim (Figueres).

stats