Espanyol
Esports Futbol 01/02/2013

Aguirre: "No per guanyar tres vegades seguides a casa, la quarta vindrà sola"

El tècnic mexicà reclama la màxima intensitat dissabte contra el Llevant i reconeix estar satisfet amb el mercat d'hivern, en què ha arribat Petrov i han marxar Albín, Rui Fonte i Galán

Efe
2 min
Javier Aguirre en roda de premsa

Cornellà de LlobregatJavier Aguirre ha subratllat aquest divendres que el fet d'haver guanyat tres vegades seguides a casa no els dóna anticipadament els tres punts en el partit de dissabte contra el Llevant. "No per guanyar tres vegades seguides a casa, la quarta vindrà sola. Cal sortir a córrer, barallar-se i vèncer per arribar com més aviat millor als 42 punts de la permanència", ha recalcat.

El tècnic mexicà també ha apuntat que la intensitat ha de mantenir-se encara que no sigui un rival directe: "Hem de seguir jugant bé al futbol, més enllà de qui sigui el contrari", ha dit. En aquest sentit, Aguirre ha lloat la temporada del Llevant: "Tothom es desfà en elogis cap a ells. Porta uns anys molt bons i és a Europa", ha recordat.

Aguirre decidirà dissabte qui és el porter titular, Kiko Casilla o Cristian Álvarez, després de la recuperació d'aquest últim de la seva distensió a la musculatura isquiotibial. "El debat a la porteria és més aviat periodístic. Jo em baso en cada entrenament i en funció del partit que tenim, segons el que veig", ha raonat.

Sobre el lateral brasiler Felipe Mattioni, que apunta a titular després de més de dos anys lesionat, l'entrenador s'ha mostrat convençut que el jugador "està preparat per fer-ho i és el relleu natural de Javi López". "Tindrà l'oportunitat de demostrar-se a si mateix que és competitiu", ha afegit.

D'altra banda, el tècnic ha fet balanç del mercat d'hivern: "Estic content amb el que tinc. L'única alta ha estat Petrov, que ens anirà bé per a les dues bandes. Galán i Rui Fonte no havien de tenir minuts i estic content que hagin trobat equip. Albín em va demanar anar-se'n al seu país i li anirà bé jugar", ha explicat.

El davanter italià Samuele Longo va demanar tornar a l'Inter de Milà, equip que el va cedir a l'Espanyol aquest estiu, però finalment es queda a Cornellà. "Ell sap que he d'escollir entre els 23 jugadors però ell no és menys ni més que ningú. Amb el que tenim intentarem aconseguir la permanència", ha afirmat Aguirre.

stats