Futbol Català
Esports Futbol 21/01/2011

El Sant Andreu està reformant el Narcís Sala pendent de l'Ajuntament i la companyia elèctrica

L'estadi renta la seva cara mentre el club encara no ha cobrat la subvenció municipal

àngel Garreta
2 min
Vista des de l'aire del nou aspecte del Narcís Sala / Foto: MARC MANCINI

BarcelonaFa poc més d'un any, el passat 9 de gener del 2010, es donava a conèixer des de l'Ajuntament de Barcelona una subvenció de 800.000€ a la Unió Esportiva Sant Andreu en concepte de reformes del seu estadi, el Narcís Sala. Aquesta aportació del consistori responia a la necessitat d'adaptar el recinte al futbol professional en el cas d'arribar a Segona A, objectiu pel qual va lluitar el club al play-off d'ascens. La temporada passada va finalitzar sense ascens del conjunt andreuenc a la LFP (Lliga de Futbol Professional), però el club està realitzant igualment les obres per si en el futur més immediat s'aconsegueix arribar a la divisió de plata.

Segons fonts de l'entitat quadribarrada, el Sant Andreu ha endegat les obres i millores del Narcís Sala per iniciativa de la directiva presidida per Joan Gaspart sense haver ingressat encara la subvenció municipal. La principal reforma realitzada és la que més salta a la vista, la col·locació de cadires a tota la graderia del recinte: tribuna, lateral i gols. En total s'han instal·lat 5.616 cadires que, sumades a les 975 ja existents a tribuna, fan un aforament oficial de l'estadi de 6.591 espectadors. No obstant, aquest aforament podria no ser definitiu. El club està pendent de l'aplicació definitiva de la normativa de la LFP que podria obligar a seperar les fileres cada cert número concret de seients, convertint l'espai intermedi en escales d'accés a les pròpies cadires.

Les altres obres realizades a l'estadi passen per la substitució de les cistelles de les quatre torres de llum. S'han canviat tots els focus, tot el cablejat i s'han instal·lat un total de setze a cada torre, dels quals només funcionen vuit fins que la companyia elèctrica no augmenti la potència que arriba actualment a les instal·lacions andreuenques. Pel que fa a les graderies, el club ha resolt problemes d'aluminosi que afectaven a les cantonades entre sectors.

stats