FUTBOL
Esports 19/07/2017

El sorteig del calendari de Lliga se celebrarà divendres

El sorteig estava previst per a aquest dijous, però la detenció d'Ángel María Villar, president de la RFEF, ha fet variar els plans

Efe
1 min
La seu de la Federació Espanyola de Futbol, durant l'escorcoll

MadridLa Federació Espanyola de Futbol ha anunciat a través de les xarxes socials que el sorteig del calendari de Primera i Segona Divisió se celebrarà el divendres 21 de juliol a les 12.30 hores a la Ciutat del Futbol de Las Rozas, seu de l'ens.

En principi, estava previst que el sorteig se celebrés dijous, però la detenció aquest dimarts del president de la Federació Espanyola de Futbol, Ángel María Villar, relacionat amb l'operació Soule, ha fet variar els plans de la Federació.

Lete: "Estem davant d'una situació evidentment difícil"

El president del CSD, José Ramón Lete, ha indicat aquest dimecres en una entrevista al programa 'Hoy por hoy', de la Cadena SER, que creu que no serà "estrictament necessari" intervenir la Federació, si bé ha recordat que en cas de ser-ho "la mateixa llei de l'esport atribueix al Consell Superior d'Esports unes competències que poden anar fins a la suspensió de manera cautelar i provisional si fos necessari".

"Sí que és veritat que això exigeix l'obertura d'un expedient disciplinari del Tribunal Administratiu de l'Esport (TAD), però avui mateix enviaré una sol·licitud d'informe a l'Advocacia de l'Estat perquè ens orienti, ja que estem davant d'una situació evidentment difícil", ha dit.

"Li demanaré a l'Advocacia de l'Estat que em digui exactament què és el que puc fer i fins on puc arribar. Si el TAD decidís obrir un expedient disciplinari, tant el Consell Superior d'Esports a través del seu president com la comissió directiva podrien instar a la suspensió cautelar", ha afegit.

stats