FUTBOL
Esports Futbol 05/11/2018

La Federació Espanyola anuncia que manté Adreu Subies com a vicepresident

L'expresident de la FCF, investigat en el marc del cas Soule, havia posat el càrrec a disposició de l'organisme

Ara
1 min
Andreu Subies, a Madrid, en una foto del 2017

BarcelonaLa Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha anunciat en un comunicat aquest dilluns que manté en funcions com a vicepresident Andreu Subies. L'expresident de la Federació Catalana de Futbol (FCF) havia posat el càrrec a disposició de l'organisme espanyol perquè se l'investiga per apropiació indeguda i administració deslleial en el marc de l'operació Soule, que afecta principalment la gestió de l'expresident de la RFEF, Ángel María Villar.

Al comunicat, la Federació Espanyola considera "fonamental respectar la presumpció d'innocència i, per aquest motiu, Andreu Subies ha de continuar desenvolupant la feina amb absoluta normalitat". La RFEF afegeix que l'expresident de la FCF, malgrat ser detingut dimarts passat, va quedar en llibertat sense mesures cautelars, cosa que segons l'organisme espanyol és de "màxima importància".

La Federació també ha anunciat el "compromís amb la justícia" i ha recordat que la mateixa entitat es va "personar com a acusació particular en el cas Soule" i que el seu president, Luis Rubiales, tornarà a visitar les pròximes setmanes la seu de la FCF a Barcelona.

stats