Espanyol
Esports Futbol 20/03/2013

Forlín, sobre les targetes grogues: "Som un grup que competeix, però no anem de mala fe"

El jugador argentí de l'Espanyol defensa la filosofia del tècnic: "Sabem que si no encaixem gols tenim gent a dalt que marca la diferència", ha apuntat

Efe
1 min
Juan Forlín, durant la roda de premsa

Sant Adrià del BesòsJuan Forlín ha valorat les targetes grogues que rep l'Espanyol (és l'equip que acumula més targetes de la Lliga amb 121), i ha apuntat que els blanc-i-blaus són "un grup que competeix" i que "juga dur", però que "no va amb mala fe".

La intensitat de l'equip és un dels segells de l'entrenador blanc-i-blau, Javier Aguirre, amb la qual busca assegurar-se la porteria a zero. "Sabem que si no encaixem gols tenim gent a dalt que marca la diferència i que amb qualsevol ocasió podem emportar-nos el partit", ha explicat el futbolista.

El jugador s'ha mostrat satisfet pel seu protagonisme en el bloc: "Estic content pels partits que he estat tenint. Però no em sento un fix ni un pes pesant, cadascú aporta les seves coses i aquí ningú no és més que ningú. De tota manera, que l'entrenador et feliciti et fa feliç".

Col·lectivament, Forlín ha destacat que el grup està "tranquil" després de la victòria contra el Màlaga (0-2). "Ara cal aprofitar l'aturada, que ve bé, calmar el cap i quan tornem, pensar en la Reial Societat. La temporada és llarga i una jornada sense Lliga servirà per estar a punt per al que és important", ha dit.

De tota manera, el migcampista ha insistit en el perill de la Reial Societat, el seu pròxim rival: "És un equip que cal respectar, que juga molt bé i ho està demostrant, per això és on és. Ens agradaria fer-nos forts com a local, donar una alegria a l'afició i tancar la permanència com més aviat millor".

stats