ESPANYOL
Esports Futbol 25/04/2013

Forlín: "Seria important mantenir el bloc la temporada vinent"

El jugador de l'Espanyol ha dit que l'equip no es marca "cap xifra de punts" i ha definit Joan Verdú com "una peça important" i "un referent"

Efe
1 min
Juan Forlín, durant la roda de premsa

Sant Adrià de BesòsEl futbolista de l'Espanyol Juan Forlín ha comentat aquest dijous que, davant la possible venda de jugadors a final de temporada, seria important que el club català mantingui el bloc la temporada vinent.

En aquest sentit, Forlín ha valorat el futur del migcampista Joan Verdú, que acaba contracte al juny: "És una peça important per a nosaltres, com ho són tots els nostres companys. És un dels nostres referents". El club blanc-i-blau ja ha assegurat diverses vegades que no serà una renovació fàcil.

D'altra banda, sobre les aspiracions europees de l'equip, Forlín ha confessat que no es marquen "cap xifra de punts". "Volem mantenir el que hem fet fins ara i competir com sempre. Sabem que és difícil però lluitarem cada partit, tot i que tots són complicats. Queden sis jornades", ha comentat.

El primer repte de l'Espanyol és el Granada. "És el nostre primer rival i volem treure els tres punts", ha recordat. El quart capità, a més, ha explicat que el vestidor no pensa en les urgències del contrari, que ha de sumar per allunyar-se dels llocs de descens.

Finalment, Forlín podria canviar la seva posició habitual, de migcampista, per la de central per les sancions de Colotto i Raúl Rodríguez: "Encara no sé si jugaré aquí o no, però tractaré d'adaptar-me com més aviat millor perquè és un lloc que ja conec. Actuaré on cregui convenient l'entrenador".

stats