FUTBOL
Esports Futbol 09/08/2016

Frank de Boer comença una nova etapa a la banqueta de l'Inter de Milà

L'exjugador blaugrana deixa enrere la seva etapa a l'Ajax i ha acceptat el repte d'entrenar l'equip llombard durant les pròximes tres temporades

Ara
2 min
L'Inter de Milà serà el segon equip que entrenarà de Boer

BarcelonaL'holandès Frank de Boer ha sigut presentat com a nou tècnic de l'Inter de Milà. El tècnic canvia així la banqueta de l'Ajax per la de San Siro a falta d'onze dies per començar la Serie A. Però això no és cap inconvenient per a l'exjugador del Barça, que ha assegurat que els seus jugadors hauran d'"estar a punt des de l'inici" i creure en el que fan per aconseguir els resultats. "Aquesta plantilla té més experiència que l'Ajax i aprendrà ràpid. Normalment després de desembre es comença a veure el joc d'un equip però hem d'estar preparats des de l'inici", ha afirmat De Boer, que substitueix Roberto Mancini a la banqueta de l'Inter.

De Boer, que va jugar quatre anys al Barça (1999-2003), ha afirmat, a més, que està "acostumat" a jugar sota pressió. "A Amsterdam també hi ha exigència. Estic acostumat a aquests clubs. Al Barcelona, a l'Ajax o a l'Inter sempre hi ha molta pressió i per això els resultats són la cosa més important. Després, amb la nostra filosofia, també esperem jugar un bon futbol", ha subratllat.

L'objectiu: apropar-se a la Juve

Després de guanyar quatre campionats holandesos amb l'Ajax, De Boer ha declarat que l'objectiu per a la seva primera temporada a Itàlia és acostar-se al Juventus, que ha guanyat les últimes cinc edicions de la lliga italiana. "No hi ha equips imbatibles, de vegades les coses canvien. El Juventus té un gran equip i ha fitxat grans jugadors però el nostre objectiu és apropar-nos-hi i complicar-los les coses", va afirmar.

De Boer va ser contactat per l'Inter la nit del dilluns 8 d'agost, després que el president indonesi de l'entitat, Erik Thohir, i Roberto Mancini posessin fi de manera consensuada al contracte que els vinculava. L'holandès ha signat un contracte de tres anys i dirigirà el dimarts 9 d'agost a la tarda la primera sessió d'entrenament al centre tècnic Angelo Moratti.

stats