LLIGA FRANCESA
Esports Futbol 30/04/2011

El Lilla goleja l'Arlès Avinyó i torna a situar-se líder, a l'espera del que faci demà l'Olympique de Marsella

Els de Rudi Garcia recuperen el liderat una jornada després de perdre'l, amb un gran partit davant el cuer, l'Arlès-Avinyó, que ja és equip de segona divisió

Redacció
1 min
Els jugadors del Lilla celebren un dels gols d'avui, davant l'Arlès Avinyó.

BarcelonaDos gols del brasiler Gervinho han propiciat la golejada del Lilla davant el cuer, l'Arlès-Avinyó (5-0) i la recuperació del liderat de la Lliga de França, a l'espera del Marsella, que demà rep l'Auxerre i podria recuperar el primer lloc si treu els tres punts.

L'ivorià ha marcat els dos primers gols del seu equip. Després, Mathieu Debuchy, Yohan Cabaye i David Rozehnal han arrodonit el triomf del Lilla, que supera en dos punts el Marsella.

D'altra banda, el gol d'Edouard Butinyà ha donat la victòria al Sochaux contra el Nancy, mentre el Rennes i el Bordeus no han passat de l'empat sense gols. Morgan Amalfitano, en el temps afegit, ha proporcionat la victòria del Lorient al camp del Lens (2-3), que s'ha posat per davant en el marcador gràcies a l'encert de Yohan Demont i el brasiler Eduardo. Kevin Grameiro ha fet els dos gols visitants.

Finalment, el París Saint Germain ha superat per 3-1 el Valenciennes. El brasiler Nené ha avançat els locals, que han ampliat la seva renda per mitjà de Mathieu Bodmer. Gregory Pujol ha escurçat distàncies, però Mamadou Sakhir, de descendència senegalesa, ha arrodonit la victòria del PSG.

stats