LLIGA ANGLESA
Esports Futbol 02/01/2011

Un partit boig a Stamford Bridge entre el Chelsea i l'Aston Villa fa perillar el cap d'Ancelotti (3-3)

El Chelsea ha remuntat un 1-2 en els últims 7 minuts, però una badada defensiva del conjunt 'blue' ha facilitat el gol de Clark i l'empat en el minut 92'

Adrià Soldevila
Terry, Cech i Ashley Cole es lamenten després del tercer gol de l'Aston Villa.

BarcelonaEl Chelsea segueix sense prendre el vol a la Premier League i només ha pogut treure un empat (3-3) al seu estadi, Stamford Bridge, davant l'Aston Villa en un partit frenètic que ha acabat amb un gol de Clark en l'últim moment. Era un partit compromès per la continuitat de Carlo Ancelotti a la banqueta del Chelsea, després d'unes últimes jornades irregulars. Els blues es jugaven molt i han pagat la gran pressió amb un resultat que no ajuda a l'equip a entrar a la zona de Lliga de Campions, que ahir li va prendre el Tottenham.

Lampard, de penal al minut 23, ha obert el marcador, però a l'inici de la segona part Ashley Young, també de penal, ha empatat el partit. La remuntada del Villa s'ha fet efectiva amb un altre gol, aquest cop d'Émile Heskey. Fins al minut 82 el Chelsea no ha pogut empatar el partit, amb un gol de Didier Drogba després d'un remat de Kalou que el porter ha refusat. En el 90' i amb el Chelsea bolcat a l'àrea de l'Aston Villa, Terry ha aprofitat un altre refús del porter per ajustar la pilota a l'arrel del pal i fer el 3 a 2, que ha fet esclatar l'eufòria a Stamford Bridge i, per moments, semblava salvar el cap d'Ancelotti. I quan el partit semblava tancat, una centrada d'Albrighton i una mala defensa dels blues han propiciat l'empat de Clark en el minut 92. El Chelsea, amb aquest empat, és cinquè a la taula amb 35 punts.