FUTBOL
Esports Futbol 01/03/2011

El Rubin titlla "d'invenció" l'oferta multimilionària per fitxar Kaká

Segons publica el diari Marca, el club rus hauria ofert 45 milions d'euros pel migcampista brasiler, però des Rússia es nega que hi hagi hagut cap contacte

Redacció
1 min
El migcampista Kaká lluita amb Claudio Morel, del Depor

KazanEl Rubin Kazan ha titllat de "pura invenció" les informacions del diari Marca que apunten que el club rus ha fet una multimilionària oferta per fitxar Kaká, migcampista brasiler del Reial Madrid. "Hem parlat amb la directiva sobre la notícia i hem rigut", va assegurar Maxim Lopujov, portaveu de l'equip tàrtar, campió de la lliga russa el 2008 i 2009, al diari digital Gazeta.ru.

Segons les informacions, el Rubin hauria ofert fins a 45 milions d'euros pel jugador brasiler, que acaba de tornar als terrenys de joc després de superar una llarga lesió. Kaká, que segons el seu pare ha insinuat podria tornar al Milà, cobraria uns 10 milions d'euros per temporada en cas de fitxar per l'equip rus.

"No hi ha res a comentar. Primer parlaven de 40 milions d'euros, ara de 45. És seriós el diari espanyol que va oferir aquesta informació?", ha dit el portaveu. Pel que sembla, segons Marca, el president del Reial Madrid, Florentino Pérez, hauria rebutjat l'oferta del Rubin després de declarar intransferible el jugador, que ha estat molt criticat per l'afició madridista pel seu baix rendiment des que va arribar procedent de Milà.

Recentment, el tècnic del Rubin, Kurban Berdiyev, va anunciar que l'equip tàrtar ha decidit donar un gir copernicà al seu ultradefensiu estil de joc per seguir la línia de possessió de la pilota del Barcelona.

stats