Esports Futbol 28/08/2011

El Badalona suma el primer triomf davant un Hospi també favorit que no reacciona en l'inici de la Lliga

Els escapulats aprofiten dos errors visitants per deixar els punts a casa (2-0)

Vinyals torna a la banqueta de 'L'Hospi'

BadalonaEl derbi català entre dos dels clars aspirants, sobre el paper, a la zona alta de la Lliga, es va quedar a casa, al Camp del Centenari. El Badalona de Manolo Márquez va superar l'Hospitalet amb dos gols transformats abans de la mitja hora de partit. L'equip escapulat va administrar perfectament la diferència de gols malgrat veure com el rival va intentar capgirar el marcador, sense èxit, a la segona part.

Als vuit minuts de partit, l'infortuni va caure sobre el conjunt entrenat per Jordi Vinyals. El defensa Viale va concedir al Badalona un autogol en un mal refús de la pilota. La pilota aturada va servir als locals per ampliar distàncies. Goicoechea, a la sortida d'un servei de cantonada, va fer el segon. La millor versió de l'Hospitalet es va veure a la segona part, amb un voluntariós Prats -que lluitava contra el seu anterior equip- i en què Sergio Cirio va enviar un remat a la fusta de la porteria. Res, però, va moure el 2-0.