2a divisió
Esports Futbol 06/11/2012

El Girona oficialitza les baixes dels consellers que volien comprar el club

Les dues vacants han estat ocupades de manera immediata, mentre que el president de l'entitat, Joaquim Boadas, assegura que no hi ha cap intenció de forçar una venda futura

Efe
1 min
Joaquim Boadas a la gespa de l'estadi de Montilivi. El president del Girona afronta la temporada amb optimisme.

GironaLa directiva del Girona ha oficialitzat aquest dimarts la baixa dels dos consellers Ricard Dilmé i Dani Alonso, que volien comprar el club i que aquest passat dilluns van dimitir per carta després de no realitzar-se l'operació.

Les dues vacants han estat ocupades de manera immediata, i el president de l'entitat, Joaquim Boadas, assegura que no hi ha cap intenció de forçar una venda futura.

Després del consell celebrat aquest dimarts, Boadas ha explicat que "mai no hi ha hagut urgència per vendre, ni tampoc cap tipus de necessitat de fer-ho", per la qual cosa l'actual directiva seguirà al capdavant del club "sense cap variació".

L'accionista majoritari del Girona continua sent l'empresari Josep Delgado, desaparegut des de fa uns mesos per problemes amb la justícia. Per aquest motiu, Delgado ha deixat d'aportar qualsevol injecció econòmica a l'entitat, i per això "s'ha confeccionat un pla de reducció econòmica", que que ha suposat una disminució del pressupost respecte a l'any passat en un 47 per cent, ha comentat Joaquim Boadas.

El president també ha informat dels detalls de la venda que no s'ha dut a terme i que tenia un termini màxim d'execució de pagament fixat per al passat 18 d'octubre, encara que es va estendre fins al 30 d'octubre, sense que es fes efectiu per la part compradora.

En conseqüència, els responsables del Girona van posar de manifest davant de notari "que no s'havien complert els termes del contracte i que l'operació quedava tancada".

L'advocat de Josep Delgado, Carles Monguilod, ha manifestat després de la reunió d'aquest dimarts que treballa perquè l'empresari sigui jutjat a Espanya dels càrrecs per presumptes delictes fiscals que li imputa la fiscalia polonesa, tot i que sense que es pugui fixar encara una data de solució del conflicte.

stats