2a divisió
Esports Futbol 13/05/2011

El Granada presentarà un nou recurs per reclamar els 3 punts del partit contra el Barça B

Els Comitès de Competició i Apel·lació han rebutjat la reclamació granadina, que demanava els tres punts del partit contra el Barça B per presumpta alineació indeguda del migcampista mexicà Jonathan dos Santos

Redacció
1 min

GranadaEl Granada CF recorrerà al Comitè Espanyol de Disciplina Esportiva (CEDD), després que els comitès de Competició i Apel·lació rebutgessin la reclamació presentada pel club, on demanaven els tres punts del partit contra el Barça B per presumpta alineació indeguda del migcampista mexicà Jonathan dos Santos.

El club andalús insistirà en la seva reclamació en el fet que el filial blaugrana va incórrer en alineació indeguda perquè Dos Santos, que estava sancionat per acumulació d'amonestacions, va participar en aquest partit. Per aquest motiu demana que li sigui concedida la victòria per 0-3.

El gerent del Granada CF, David Navarro, ha explicat que "seguiran fins al final amb la reclamació perquè amb el reglament a la mà" estan "convençuts que el club té raó".

Navarro ha reconegut que al Granada hi ha cert "malestar" perquè el Comitè d'Apel·lació ha trigat molts dies a emetre el seu veredicte i ara els donen un termini de quinze dies per recórrer davant el CEDD, de manera que tenen "la sensació que l'únic que busquen és prorrogar la decisió fins que la Lliga estigui acabada", ha afegit Navarro.

"La nostra obligació és defensar els interessos del nostre club en un assumpte que tenim clar. Esperem una resolució final positiva", ha declarat el gerent del club granadí.

Precisament aquesta reclamació fa que el Reial Betis encara no doni com a oficial el seu ascens a Primera Divisió, ja que si el Granada, actual tercer classificat a Segona, suma aquests tres punts matemàticament encara podria superar l'equip sevillà en les quatre jornades que resten.

stats