Esports Futbol 06/12/2015

Un informe mostra que la UEFA coneixia l'any 1998 que Platini cobrava de la FIFA

Efe
1 min
Blatter, investigat per fer negocis amb Platini

ParísUn informe intern de la UEFA elaborat l'any 1998 mostra que l'organització coneixia ja llavors que Michel Platini, president de l'organisme, tenia un contracte amb la FIFA. Aquest és un dels arguments que l'exfutbolista francès espera que pugui contribuir a invalidar les acusacions de corrupció contra ell.

"Michel Platini va estar implicat en la campanya de l'elecció de JSB (Joseph Sepp Blatter, president de la FIFA). Aquest últim ja ha anunciat que Platini es convertirà en director esportiu de la FIFA", assenyala l'informe intern de l'associació europea. El text recull que "s'ha parlat d'un milió de francs suïssos com a salari" de la FIFA per a Platini.

Aquesta frase és, segons la defensa de Platini, la prova que l'exfutbolista no tenia un contracte "ocult" amb Blatter, suposadament com a pagament per haver-li donat suport en la campanya per renovar el seu mandat el 2011, que és el que investiga la justícia suïssa i el que sustenta l'acusació en el si del Comitè d'Ètica de la FIFA.

stats