Federació Catalana de Futbol
Esports Futbol 15/03/2011

Jaume Llauradó i la candidatura de Casals intenten pactar de matinada, sense Casals

Andreu Subies és el gran favorit després de ser el que més avals de clubs ha presentat i els seus dos rivals ho saben i pot ser que intentin pactar

Albert Solé
2 min
Jordi Casals, president de la Federació Catalana de Futbol i candidat a la reelecció, en un moment de l'assemblea.

BarcelonaEl 14 de març era un dia marcat al calendari per als tres prencadidats de cara a possibles pactes. Abans d'aquest dia, qualsevol intent de pacte era parlar per parlar ja que ningú es fia de ningú. Ara, amb els avals ja comptats, tots tres ja saben quina és la força de cadascú i quants clubs té al darrere, i no els que diu que té al darrere. Andreu Subies té 374 avals, Jaume Llauradó 208 i Jordi Casals 144.

Per això Subies se sent fort i no vol sentir a parlar de pactes, és el favorit. En canvi Llauradó i Casals s'ho estan rumiant. De fet, més que rumiar, ahir de matinada, mentre encara no havia acabat el recompte d'avals del tot, semblar ser que Joan Gaspart hauria citat a les candidatures de Llauradó i Casals per cuinar ja el pacte entre ells dos, i no perdre més temps. Gaspart, un mestre en aquest tipus de situacions, hauria convocat a Llauradó i a dues persones de la candidatura de Jordi Casals (Luís Dorado i Pere Vila) a l'hotel Palace de Barcelona, però no a Casals. Potser no hi podia anar, o potser és que estan pactant a la seva esquena per deixar-lo de banda. En tot cas, sembla que ja hi ha hagut els primers moviments per sumar forces i mirar de plantar cara a Andreu Subies.

I el favoritisme de Subies és tan fort que fins i tot Jaume Llauradó medita una última maniobra. Emparant-se amb el nou decret d'entitats esportives -que ha canviat algunes de les regles electorals de les federacions-, Llauradó podria denunciar a la Junta Electoral que Andreu Subies no pot ser candidat perquè incorreria en duplicitat de càrrecs, ja que Subies és també regidor de l'Ajuntament de Benavent de Segrià. De moment, però, encara no ha formalitzat aquesta denuncia.

stats