ESPANYOL
Esports Futbol 13/05/2014

Joan Capdevila: "No seguiré a l'Espanyol"

El jugador agraeix que el tècnic, Javier Aguirre, el deixés jugar uns minuts en l'últim partit de Lliga contra l'Osasuna a Cornellà-El Prat

Ara
1 min
Joan Capdevila, durant l'entrevista / ESPANYOL TV

BarcelonaEl lateral esquerre de l'Espanyol Joan Capdevila ha comentat als mitjans del club que després d'acabar el seu contracte aquesta temporada no seguirà a l'Espanyol.

"No seguiré a l'Espanyol. Acabo contracte. No tinc paraules per agrair tot el que he viscut aquests dos anys aquí", ha comentat Capdevila. "El meu pas per aquí ha estat espectacular, el meu comiat va ser el somiat, agraeixo el detall que va tenir de deixar-me acomiadar-me de l'afició", ha assegurat el jugador. I és que el tècnic de l'Espanyol, Javier Aguirre, va fer-lo entrar al camp contra l'Osasuna per disputar els últims minuts del partit a Cornellà-El Prat: "Estic molt agraït al 'mister' perquè aquest detall mai l'oblidaré. Això demostra que els tècnics són persones i tenen sentiments. Aquests cinc minuts són els més especials que he viscut a Primera Divisió".

El jugador ha confessat que encara no sap què farà a partir del 30 de juny. "Sóc conscient que tot s'acaba, no sé què faré. Intentaré jugar a una altra lliga, però ara és parlar per parlar. Si no trobo res, ho deixaré, aniré cap a casa", ha comentat, tot explicant que si ha de prendre la decisió de penjar les botes, això no li suposarà cap trauma.

stats