Futbol Català
Esports 01/04/2011

El comerç de Sabadell respon a la crida de Soteras

El Centre d'Esports Sabadell va encendre la llum d'alarma de l'economia del club i la ciutat està donant àmplia cobertura econòmica a l'entitat arlequinada

Redacció
1 min

SabadellEl president del Sabadell, Joan Soteras, va fer una crida al teixit empresarial i comercial de la ciutat per ajudar al Centre d'Esports a arribar al mes de juny sense pèrdues. La necessitat inicial del club arlequinat estava situada al voltant dels 150.000 euros, dels quals es podrien haver cobert ja gairebé tres quartes parts. L'Ajuntament de la ciutat, que es va comprometre a despenjar el telèfon i fer moure el comerç i les grans empreses de Sabadell, ha carregat amb bona part del mèrit d'aquesta acció.

Fins a la data, prop de vint empreses han aportat diferents quantitats per cobrir l'economia de la temporada 2010/2011 del Sabadell. Segons les darreres informacions, només falten per cobrir 30.000 euros del total. El club arlequinat mostrarà un gest d'agraïment vers les empreses de la ciutat en el proper partit a la Nova Creu Alta, on els nous 'patrocinadors' seran convidats i homenatjats.

stats