Espanyol
Esports Futbol 27/11/2012

Verdú: "Molta culpa del que està passant és nostra, per no dir tota"

El migcampista de l'Espanyol creu que malgrat el 3-1 de l'anada a Sevilla "l'eliminatòria [de Copa] està oberta" i es mostra confiat en què la situació de l'equip canviarà: "Estic convençut al cent per cent que l'Espanyol es salva"

Efe
1 min
Joan Verdú, en roda de premsa

Sant Adrià del BesòsJoan Verdú ha reconegut que "molta culpa del que està passant [la marxa de Pochettino i ser cuer de Primera] és nostra, per no dir tota". El migcampista de l'Espanyol creu que la responsabilitat és dels jugadors perquè no han aconseguit els objectius.

El segon capità blanc-i-blau, de tota manera, s'ha mostrat segur de la reacció del bloc: "Estic convençut al cent per cent que l'Espanyol es salva. Però no podem enganyar ningú, estem passant per una mala ratxa i treballarem per superar-la. Estem amb ganes de canviar la situació i lluitar".

El català, a més, ha afegit que el pròxim entrenador "es trobarà amb una plantilla molt implicada que sap que ara ha de lluitar més que mai". "Cal trencar una dinàmica que no ens afavoreix", ha dit. El jugador ha apuntat que el més important "és la unió del vestidor, hi ha equip per revertir això".

Verdú, d'altra banda, no ha valorat la possible arribada del mexicà Javier Aguirre a la banqueta: "Tenim les mateixes referències que tothom, la seva trajectòria hi és". El club negocia amb el preparador i en les pròximes hores es podria fer oficial la seva contractació, encara que no és l'única opció.

Finalment, el futbolista ha apuntat que el partit de Copa del Rei de dimecres davant el Sevilla a les 21.30 hores a Cornellà-el Prat "pot ser un bon partit" per a ells. A més, Verdú ha asseverat que malgrat el 3-1 de l'anada al Sánchez Pizjuán "l'eliminatòria està oberta".

stats