Espanyol
Esports Futbol 22/02/2013

Juan Forlín: "Signo la permanència. No tenim el privilegi de pensar en Europa"

El migcampista de l'Espanyol ha parlat després de l'entrenament de l'equip a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià

Efe
1 min
Juan Forlín, durant la roda de premsa

Sant AdriàEl migcampista de l'Espanyol Juan Forlín ha assegurat que malgrat la bona ratxa de l'equip en Lliga "signo la permanència, és l'objectiu que tenim i no tenim el privilegi de pensar a Europa, si haguéssim fet una primera volta bona no tindríem ara 31 punts".

El futbolista, de tota manera, no renuncia a res en el partit d'aquest diumenge contra l'Atlètic de Madrid: "Serà un partit molt dur i intens contra un rival que no s'ha deixat res a casa. És un gran equip i anem amb respecte però també amb moltes ganes de jugar aquest partit i treure alguna cosa positiva, serà bonic".

Forlín, a més, ha advertit del perill del davanter colombià Radamel Falcao. "Està en ratxa i en un bon moment de forma. Tractarem de frenar-lo amb les nostres armes perquè confiem en els nostres futbolistes. De tota manera, l'Atlètic de Madrid no és només Falcao, tenen una bona plantilla", ha afegit.

D'una altra banda, el migcampista blanc-i-blau ha confessat la seva admiració pel seu compatriota i entrenador de l'Atlètic, Diego Simeone: "Sempre l'he seguit perquè va estar en la selecció argentina. Com a tècnic no l'he tingut així que tampoc puc opinar molt sobre ell en aquesta faceta determinada".

Finalment, Forlín ha assegurat que se sent igualment "còmode" actuant de central, la seva posició natural, com en el doble pivot. "Jo estic per ajudar l'equip i jugaré on l'entrenador cregui que puc col·laborar millor. Els meus companys fan que em senti a gust en el terreny de joc", ha asseverat.

stats