Espanyol
Esports Futbol 12/10/2012

Forlín supera l'esquinç i ja treballa amb el grup

El migcampista de l'Espanyol ha treballat aquest divendres al mateix ritme que la resta dels seus companys

Efe
1 min
Juan Forlín descansa durant un entrenament a Peralada

Sant Adrià de BesòsEl migcampista espanyolista Juan Forlín ja ha superat els problemes que li van ocasionar un esquinç al turmell dret que va patir dimecres passat durant un entrenament a la Ciutat Esportiva i aquest divendres ha treballat al mateix ritme que la resta dels seus companys, segons que ha informat el club blanc-i-blau.

El futbolista hispanoargentí ha realitzat tota la sessió amb el grup a excepció de la carrera contínua. El servei mèdic no vol forçar en excés el jugador, tot i que si no hi ha sorpresa estarà disponible en la pròxima convocatòria per al xoc contra el Rayo Vallecano el pròxim 21 d'octubre.

D'una altra banda, el mitja punta uruguaià Juan Albín segueix al marge. El jugador va patir el passat 10 d'octubre una elongació als isquiotibials de la cama dreta, una zona en la qual ja ha tingut diversos problemes musculars des que va arribar a l'Espanyol la temporada passada. Els metges controlen la seva evolució diàriament.

La plantilla blanc-i-blava tornarà aquest dissabte als entrenaments a les 10.30 hores a la Ciutat Esportiva. Diumenge, en principi, l'equip de l'entrenador Mauricio Pochettino gaudirà d'un dia de descans abans de començar la setmana de preparació del partit contra el Rayo Vallecano.

stats