L'Ajax deixa la Juve de Cristiano Ronaldo amb un pam de nas (1-2)

L'equip holandès exhibeix el seu joc total al Juventus Stadium

à.g.
Matthijs de Ligt celebrant el gol de la victòria.

BarcelonaDesprés d’eliminar el Reial Madrid, l’Ajax es va carregar la Juve de Cristiano Ronaldo (1-2). Van de Beek i Matthijs de Ligt van capgirar el gol inicial del davanter portuguès, que es va quedar amb un pam de nas. Frenkie de Jong, que serà blaugrana les pròximes cinc temporades, va fer una delícia de partit.

L’Ajax va anar de menys a més al Juventus Stadium. Tot i la lesió de Noussair Mazraoui, l’equip holandès va començar amb una bona defensa i un joc sòlid, i va acabar meravellant amb un joc total. El primer gol, però, va ser de Cristiano Ronaldo. El davanter va desequilibrar el marcador al minut 28 amb un cop de cap després d’un servei de córner. El conjunt visitant va reaccionar amb rapidesa, i sis minuts després Van de Beek va aprofitar un rebuig a un xut llunyà per igualar el resultat.

L’Ajax va arraconar la Juve en una segona meitat en què va donar una lliçó de joc. Matthijs de Ligt va trencar la igualtat amb un gol al minut 67. L’àrbitre va anul·lar un gol de Hakim Ziyech al minut 80 per fora de joc.

Cristiano Ronaldo

El City, obligat a remuntar

El Manchester City de Pep Guardiola necessita remuntar un gol contra el Tottenham (21 h, Movistar Liga de Campeones). El Liverpool, en canvi, té dos gols de marge contra el Porto (21 h, Movistar Liga de Campeones 1).