REIAL MADRID
Esports Futbol 09/05/2016

Kiko Casilla: “El Madrid em permet parlar català”

El porter nega que el club blanc li prohibís parlar en català

Ara
1 min
Kiko Casilla, a la dreta

BarcelonaEl porter català del Reial Madrid Kiko Casilla va negar que al club blanc li hagin prohibit “parlar en català”, i ho va justificar: “Perquè saben d’on sóc, d’on vinc. Ni ho han prohibit ni ho prohibiran”. L’exporter de l’Espanyol va voler explicar a diferents mitjans de comunicació, entre ells el programa 'Què t'hi jugues!' (Cadena SER), la seva versió després de veure com el responsable de premsa del Reial Madrid li va prohibir respondre a una pregunta d’un periodista de TV3 en català després del partit contra el València al Santiago Bernabéu.

“El protocol en zona mixta del Bernabeu és primer atendre en castellà els mitjans nacionals i, si un altre mitjà ho vol fer en català o en un altre idioma, es fa després a part”, va dir Casilla, i va puntualitzar: “L’altre dia no va ser així, van voler saltar-se una mica el protocol i l’únic que es va dir va ser que primer s’atenia en castellà les televisions espanyoles. Però aquest enrenou em fot a mi i al club, perquè el Madrid no ha dit que no pogués respondre en català”.

El 'no' al català de Kiko Casilla, l'últim de molts incidents idiomàticsKiko Casilla va ser titular diumenge ocupant el lloc de Keylor Navas, i va fer un gran partit contra el València, amb triomf per 3-2.

stats