Espanyol
Esports Futbol 07/12/2012

L'Agència Tributària dóna una setmana més de marge a l'Espanyol

El portaveu del consell, Rafael Entrena, ha assegurat abans del partit contra el Sevilla que l'economia del club "està com està", però que tenen negociacions avançades amb diverses entitats i el suport dels màxims accionistes per salvar la situació

Natalia Arroyo
1 min

Cornellà de LlobregatL'Espanyol tindrà una setmana més de marge per solucionar el deute que acumula amb l'Agència Tributària, segons ha afirmat el portaveu del consell, Rafael Entrena. "Tenim molt avançades algunes negociacions amb diverses entitats per salvar la situació", ha afirmat.

Per si de cas, l'Espanyol es reserva la carta dels dos màxims accionistes del club. "Ells han estat i sempre estaran per moure's en favor dels interessos de l'Espanyol; si cal, tindrem el seu suport, però no són l'única solució", assegura Entrena.

La delicada situació econòmica del club dificultarà qualsevol operació en el mercat d'hivern, però l'Espanyol es reforçarà si els tècnics ho demanen. "L'aposta principal del club és complir els objectius esportius i assolir la permanència. Mirarem de trobar l'equilibri entre la parcel·la econòmica i l'esportiva". Entrena ha afirmat que Aguirre no ha demanat res i no descarta comprar un jugador si sorgeix una oportunitat de mercat més enllà de les cessions.

stats