LLIGA DE CAMPIONS
Esports Futbol 17/03/2015

L'Arsenal frega el miracle però cau eliminat al camp del Mònaco (0-2)

L'equip del principat fa valer l'1-3 de l'anada per passar als quarts de final malgrat fer un partit gris a casa

Ara
1 min
Giroud, autor del primer gol de l'Arsenal al camp del Mònaco, es lamenta per haver fallat una ocasió / VALERY HACHE / AFP

BarcelonaEl Mònaco ha accedit als quarts de final de la Champions, però amb la boca petita. L'equip del principat ha perdut a casa contra l'Arsenal (0-2) però ha fet valer l'un a tres de l'anada per superar ronda.

L'equip monegasc no ha tingut res a veure amb el gran conjunt que va ser a l'anada. Ni tampoc l'Arsenal, que ha completat un partit gairebé perfecte a domicili. Els 'gunners' han sortit molt més endollats que el seu rival, que es pensava que la feina ja estava feta, i ha aconseguit dos gols que han fregat la gesta.

L'Arsenal ha anat per feina i el Mònaco ha sortit a l'expectativa, esperant algun contracop per matar l'eliminatòria. Però el gol no ha arribat i els locals cada cop s'han tirat més enrere. Els 'gunners' han pressionat millor i s'han instal·lat a camp contrari, arribant a tenir ocasions de sobra per capgirar el marcador.

Giroud, al minut 36, ha aprofitat un refús a la frontal per fer el primer gol del partit, i Ramsey (79') també s'ha beneficiat d'una mala sortida defensiva per recuperar la pilota i fer el segon. L'Arsenal ha tingut, fins i tot, una rematada de cap que el porter local ha tret sobre la línia de gol. El miracle ha estat a tocar, però no s'ha acabat produint pels pèls.

stats