Futbol
Esports Futbol 09/02/2016

Marcelo s'uneix a Bale a la infermeria del Reial Madrid

El lateral esquerre pateix una luxació a l'espatlla dreta que el deixarà fora dels camps en un dels trams més importants de la temporada

Ferran Rigat
1 min
Marcelo conduint la pilota davant Rochina / PEPE TORRES / EFE

BarcelonaQuan l'àrbitre va xiular el final del partit que certificava la victòria del Reial Madrid davant del Granada, Marcelo es va deixar caure sobre la gespa. El jugador brasiler, en una de les últimes accions del duel, va rebre una forta trompada en la disputa per una pilota que va requerir la intervenció del cos mèdic davant les queixes del jugador.

La primera exploració mèdica després del partit diagnosticava una luxació en l'espatlla dreta, que s'ha acabat confirmant en el comunicat que ha emès el club blanc. Malgrat que en el mateix escrit no s'especifica el temps de baixa, s'espera que Marcelo no reaparegui fins d'aquí tres setmanes. Temps suficient per perdre's quatre partits clau de la temporada: la visita al Bernabéu de l'Athletic Club, l'anada dels vuitens de final de la Champions contra el Roma, el viatge per jugar contra el Màlaga i segurament el derbi madrileny contra l'Atlètic de Madrid.

La lesió del segon capità obligarà Zinedine Zidane a buscar una solució per a la posició del lateral esquerre, ja que entre els jugadors que té en nòmina no hi ha cap recanvi natural per al brasiler. Nacho, Danilo i Arbeloa es postulen com les possibles opcions per substituir Marcelo.

Una baixa molt sensible que s'uneix a la de Gareth Bale. El gal·lès, que ja s'ha perdut els partits que enfrontaven els blancs a l'Espanyol i el Granada, previsiblement tampoc podrà participar en les dues properes cites per un retrocés en la seva lesió en el soli.

stats