Espanyol
Esports Futbol 22/03/2014

L'Espanyol perdona i s'encalla amb el Llevant (0-0)

Els blanc-i-blaus desaprofiten un parell de bones ocasions, sobretot al primer temps, i s'acaben conformant amb l'empat sense gols

Nabil El Zhar i David López / ANDREU DALMAU / EFE

Cornellà de LlobregatEncallat i frustat. Sense gol. L'Espanyol no ha pogut derrotar el Llevant a Cornellà-El Prat, en un partit irregular que els periquitos han pogut resoldre amb algun gol al primer temps i que fins i tot haurien pogut deixar escapar en diverses fases de la segona meitat. Els granotes, segurs sobre un Keylor Navas intractable, s'han conformat amb un 0-0 que l'Espanyol no ha sigut capaç de desfer.

Aguirre ha apostat per un equip dinàmic i ofensiu, amb Pizzi prop de Sergio García. El portuguès, confiat i fresc, ha intentat combinar amb el capità periquito i junts han animat l'Espanyol a portar el pes del partit. En el primer minut de partit, Héctor Moreno ha estat a punt d'obrir el marcador amb un cop de cap a l'àrea petita que Keylor Navas ha salvat amb una gran intervenció. Ha trigat gairebé un quart d'hora en arribar la següent acció clara de gol, malgrat el clar domini local, però el xut de Pizzi ha estat massa centrat, com el següent de Sergio García després d'un àgil contraatac. Stuani i el portuguès, activats pel '9' blanc-i-blau, han buscat el gol amb diversos desmarcatges que no han pogut completar per mil·limètres.

Un minut abans del descans, el Llevant ha recordat que també jugava, en una acció d'estratègia. Ha sigut l'avís del que vindria a la represa, quan Barral, pentinant una passada llarga, ha estat a punt de sorprendre Kiko Casilla per dalt.

L'ensurt ha espantat l'Espanyol i ha animat el Llevant. El partit s'ha igualat, però ha perdut ritme. S'ha tancat. Ha costat trobar ocasions clares de gol. L'entrada de Jhon Córdoba i Álex no ha ajudat a aclarir les idees en atac de l'Espanyol, que ha vist com el Llevant li acceptava el pas endavant sense despentinar-se gaire. Al final, ni tan sols l'empenta d'una afició que confiava en l'1-0 en alguna centrada a l'àrea, especialment després de l'expulsió de Casadesús per una entrada duríssima, ha servit per desfer l'empat sense gols.