FUTBOL - ASCENS A 2A B
Esports Futbol 25/05/2019

El Llagostera guanya i s'acosta a Segona B (2-0)

El Prat encarrila la primera de les tres eliminatòria del 'play-off' a la categoria de bronze (2-1)

El Llagostera guanya i s'apropa a Segona B (2-0)

BarcelonaEl Llagostera és a 90 minuts de Segona Divisió B. El conjunt de la Costa Brava ha encarrilat aquesta tarda l'eliminatòria d'ascens dels campions de Tercera amb una victòria a l'anada contra el Portugalete (2-0). David Crespo ha estrenat el marcador al minut 29 després d'aprofitar una gran pilota a l'espai de Musa en un u contra u davant el porter.

El Municipal de Llagostera ha embogit. El caos ha sigut total quan Aimar Moratalla ha fet el segon gol del partit a un minut d'arribar al descans, una de les franges crítiques a nivell anímic. El resultat no s'ha tornat a moure. L'ascens directe es resoldrà la setmana vinent a l'estadi del Portugalete.

L'AE Prat també ha fet un pas important en el seu camí cap a la categoria de bronze del futbol estatal. El conjunt català ha guanyat l'anada de la primera de les tres eliminatòries que ha de disputar del 'play-off' amb el Ceuta (2-1). Pedro Bravo i Pla han sigut els golejadors del Prat. Borja ha fet el 2-1 en la recta final del partit. El UA Horta no ha pogut passar de l'empat al camp del Navalmoral de la Mata (0-0). La sèrie es decidirà sobre la seva gespa. Aquest diumenge també debutarà l'Hospitalet al camp de l'Algesires (19.00 hores). Els catalans ja són a Cadis preparant el debut al 'play-off' d'ascens.

El Cornellà debuta contra la Ponferradina

El Cornellà jugarà aquest diumenge contra la Ponferradina en la primera eliminatòria d'ascens a Segona A. L'equip del Baix Llobregat aspira al primer ascens de la seva història a la categoria de plata després de classificar-se quart del grup III i deixar-ne fora l'Espanyol B. L'anada serà aquest cap de setmana a Cornellà i la tornada el 2 de juny al Toralín de Ponferrada. Per segon any consecutiu, el Cornellà lluitarà per pujar en aquestes eliminatòries, en què cal superar tres torns. Com que ha acabat quart al grup III, l'equip entrenat per Xavi Calm jugarà sempre el partit de tornada fora de casa.