Esports Futbol 27/05/2018

El Llagostera perd (1-0) contra l'Izarra i baixa a Tercera

Un gol solitari d'Araiz al minut 12 ha decidit l'eliminatòria

El Llagostera perd (1-0) amb l'Izarra i confirma el seu descens a Tercera

BarcelonaDesprés d'haver empatat (0-0) a l'anada, el Llagostera-Costa Brava ha perdut avui (1-0) contra el conjunt navarrès Izarra, una derrota que consuma el descens de l'equip català a Tercera Divisió. Un gol solitari del capità Bruno Araiz al minut 12, després d'una jugada d'estratègia del conjunt local, ha condemnat els catalans a perdre la categoria. En un partit en què no s'ha vist cap més gol, el Llagostera ha acabat jugant amb deu per l'expulsió de Marc Carbó al minut 86. És el segon descens del Llagostera en tres temporades.

En l'altra eliminatòria per la permanència a Segona B, el Coruxo va certificar la salvació després d'empatar (0-0) contra el Mèrida. Per evitar el descens a Tercera va fer valer el valor doble dels gols marcats a domicili (2-2) del partit disputat a Mèrida.