Copa del Rei
Esports Futbol 08/11/2013

El Lleida homenatjarà Miki Roqué al partit de Copa contra el Betis

El president del Lleida ha confirmat que es farà un acte per recordar la figura del futbolista mort l'estiu de l'any passat

àlex Galera
1 min

BarcelonaJordi Esteve, el president del Lleida, ha assegurat al diari ARA que el club català té previst fer un homenatge a Miki Roqué el dia del partit d'anada dels setzens de final de la Copa del Rei contra el Betis. "Des del Lleida volem fer un acte per recordar la figura del Miki Roqué", ha confessat el màxim dirigent de l'entitat.

D'altra banda, Esteve ha recordat també que tant el Lleida com el Betis estan predisposats a disputar un partit amistós per rememorar al futbolista que va morir el passat 24 de juny del 2012 a causa d'un càncer ossi. De tota manera, ha recordat que encara no s'ha pogut establir una data definitiva. "No hem pogut definir una data pels diversos compromisos que té el Betis com a gran equip de Primera Divisió que és", ha assenyalat.

Pel que fa al sorteig de la Copa del Rei, Jordi Esteve ha valorat molt positivament que el Lleida hagi quedat aparellat amb el conjunt andalús. "El Betis és un rival de gran entitat que té molts aficionats a Catalunya. A més, a nivell econòmic ens pot ajudar a enfortir el nostre projecte". Tot i això, també ha destacat que volia que el Barça o fins i tot els dos equips de Madrid fossin els rivals d'aquesta ronda. "Fa temps que ni l'Atlètic de Madrid ni el Reial Madrid venen a Lleida...Ens hagués fet il·lusió jugar contra ells", ha conclòs el president del Lleida.

stats