ESPANYOL
Esports Futbol 28/04/2015

La Lliga denuncia al Comitè de Competició insults i càntics al camp de l'Espanyol contra el Barça

Els càntics i els insults, segons la LPF, van ser proferits per part de seguidors de l'Espanyol ubicats en el grup conegut com 'La Curva RCDE'

Ara
1 min
Aficionats de l'Espanyol al Power8 Stadium durant el derbi contra el Barça / ALBERTO ESTÉVEZ / EFE

BarcelonaLa Lliga de Futbol Professional ha denunciat davant del Comitè de Competició alguns crits i càntics que es van escoltar al Power8 Stadium coincidint amb el partit entre l'Espanyol i el Barça del passat dissabte. Segons la LFP "els càntics i expressions grupals" que denuncia "van ser proferits, exclusiva i majoritàriament, per part de seguidors del Reial Club Esportiu Espanyol, SAD, recognoscibles pels diferents símbols identificatius que portaven, banderes, samarretes i pancartes, i la seva ubicació en els sectors 108, 109, 110 i 111 de Gol Nord, del grup conegut com 'La Curva RCDE'.

Així, segons la LFP, "durant l'escalfament dels equips i fins instants previs a l'inici del partit, es va poder escoltar de forma repetida l'exclamació "Puta Barça, puta Barça eh!" en diferents ocasions, tant per part d'individus aïllats com per part del grup que es concrets, aquests proferits de manera coral i coordinada". I durant el partit, la LFP denuncia els següents càntics: Puta Barça, Puta Barça eh!", "Messi subnormal", "Trepitja'l, trepitja'l", "Adéu, fill de puta, adéu" (quan Jordi Alba es va retirar del terreny de joc) i "Olelé, Olala, ser del Barça és, ser un subnormal".

A banda, segons la LFP, també es va insultar Piqué i la seva dona, Shakira i es va simular el so produït pels micos dirigit a Dani Alves i a Neymar.

La LFP recorda que pels videomarcadors l'Espanyol va mostrar repetidament missatges recordant la legislació per a la prevenció de la violència en l'esport i també es va mostrar el missatge "El RCD Espanyol contra la violència i els insults al futbol".

stats