Espanyol
Esports Futbol 08/04/2013

Longo pateix una luxació a l'espatlla dreta

En una topada amb el porter del filial Germán Parreño, el davanter italià de l'Espanyol ha caigut malament. Els metges han hagut de recol·locar-li l'espatlla i dimarts se sotmetrà a proves mèdiques

Efe
1 min
Samuele Longo topa amb el porter del filial Germán Parreño en un entrenament

Sant Adrià del BesòsSamuele Longo ha acabat l'entrenament d'aquest dilluns a la Ciutat Esportiva –un partit entre alguns futbolistes del primer equip davant jugadors del filial– amb una luxació a l'espatlla dreta.

El futbolista s'ha lesionat en xocar amb el porter del filial, Germán Parreño, i els serveis mèdics li han recol·locat l'espatlla. Dimarts se sotmetrà a proves mèdiques, i dimecres, data de la pròxima sessió d'entrenament, es determinarà el seu pla de treball. Per ara, és dubte per al partit de dissabte contra el València.

D'altra banda, el lateral esquerre Joan Capdevila ja s'ha exercitat amb la resta de companys. El futbolista arrossegava des de fa més de dues setmanes unes molèsties al recte anterior de la cama esquerra. Si no hi ha cap sorpresa, l'esquerrà podria jugar el pròxim partit de Lliga.

stats