LIGA ADELANTE
Esports Futbol 17/01/2015

L'Osasuna i el Sabadell tanquen la primera volta sense encert però sumant (0-0)

En un partit molt igualat, els arlequinats han aconseguit tornar a sumar un punt fora de casa

Efe
2 min
El Sabadell ha empatat a zero al camp de l'Osasuna / @CESabadell

PamplonaL'Osasuna i el Sabadell han tancat la primera volta de la Lliga Adelante sense encert en la definició de les seves ocasions, en un partit igualat i amb opcions per als dos equips, encara que almenys han sumat un punt. L'equip de Jan Urban ha jugat amb poc marge de maniobra per les nombroses baixes i les limitacions de les fitxes professionals, però ha encadenat el cinquè partit sense perdre, mentre que el conjunt d'Àlex García ha esgarrapat un punt a camp contrari, on amb prou feines havia sumat en tota la primera volta.

Molt bon començament de partit de l'Osasuna, que ha jugat molt còmode durant els deu primers minuts davant un Sabadell que no ha sortit amb la tensió necessària. El conjunt pamplonès, però, no ha sabut aprofitar les seves arribades fàcils a l'àrea rival, encara que l'única acció amb veritable perill ha sigut una internada de Torres, que no ha calculat bé a l'hora de centrar i Nauzet ha rebutjat la pilota.

L'equip arlequinat s'ha tret de sobre el domini de l'Osasuna després del primer quart d'hora i ha plantejat un partit equilibrat, encara que sense grans ocasions de gol per a cap dels dos conjunts. Marcos, en una acció individual, ha protagonitzat l'única arribada amb perill del quadre català a la primera part, després d'enganxar un xut amb l'esquerra que ha picat el travesser.

Sense canvis a la represa, la igualtat ha presidit una segona part oberta, amb opcions per a les dues formacions, que no s'han conformat amb l'empat i han buscat la victòria, encara que sense encertar en l'última passada o la definició.

L'Osasuna ha estat a punt de marcar a pilota parada. Kodro, després d'una falta servida per Torres, ha rematat de cap i ha obligat a actuar Nauzet, que ha tornat a intervenir amb brillantor en un lliure directe executat per De las Cuevas.

Entre aquestes dues accions, el Sabadell gairebé s'emporta el partit en una rematada de cap de Benja, després d'una centrada des de l'esquerra de Marcos, però Santamaría ha aturat la pilota amb molts reflexos.

Els locals han acabat millor el partit que el seu adversari i amb més possibilitats d'aconseguir el triomf, però ni Torres ni De las Cuevas ni Vujadinovic han aconseguit materialitzar les seves ocasions.

Fitxa tècnica:

Osasuna: Santamaría; Echaide, Miguel Flaño, Vujadinovic, Javier Flaño; De las Cuevas, Olavide (José García, min 79), Merino, Roberto Torres (Manu Onwu, min 87); Kenan Kodro (Álex Berenguer, min 66) i Nino.

Sabadell: Nauzet; Cristian, Kiko Olivas, Carlos Hernández, Riau; Yeray; Marcos (Gato, min 66), Hidaldo, Eguaras (Javi Hervás, min 76), Collantes; i Benja (Sotan, min 82).

Àrbitre: Sagués Oscoz (comitè basc). Targetes grogues: Vujadinovic (min 15) i Torres (min 41), de l'Osasuna, i Carlos Hernández (min 32), Yeray (min 67) i Riau (min 86), del Sabadell.

Incidències: Partit de la darrera jornada de la primera volta de la Lliga Adelante disputat a l'estadi El Sadar davant 13.092 espectadors.

stats