FUTBOL
Esports Futbol 12/09/2013

El pare d'Özil ataca el Madrid i el club respon amb un comunicat

L'entitat blanca nega que Florentino Pérez hagi filtrat informacions a un diari madrileny sobre l'alemany

Efe
1 min

MadridEl Reial Madrid afirma que les declaracions del pare del migcampista alemany Mesut Özil "no es corresponen amb la realitat i estan absolutament fora de lloc". El diari alemany 'Bild' publica unes manifestacions de Mustafa Özil en què el pare i representant del jugador diu que el president del Reial Madrid, Florentino Pérez, "no és un home d'honor" i l'acusa de tractar d'eludir la responsabilitat per la seva venda a l'Arsenal anglès. En un comunicat remès a Efe, el Reial Madrid desmenteix "de manera rotunda que el president Florentino Pérez ni cap persona del club tinguin res a veure amb alguna informació publicada en un diari de Madrid sobre el jugador Özil".

El Reial Madrid fa referència a la publicació del diari madrileny 'Abc' que va afirmar dimecres que les seves informacions es van obtenir "per diverses fonts, no per manifestacions del president madridista".

"En un comunicat públic, aquest diari va deixar constància que en cap moment ningú del club s'havia dirigit a aquest mitjà ni havia manifestat cap declaració sobre el tema", explica el club blanc.

Mustafa Özil, en l'esmentada entrevista a 'Bild', responsabilitza Florentino Pérez d'informacions sobre la vida privada del seu fill que van aparèixer a l''Abc' i que ell qualifica de mentides. "El Reial Madrid lamenta que aquestes informacions que res tenen a veure amb el club hagin provocat reaccions del pare del jugador que no es corresponen amb la realitat i que estan absolutament fora de lloc", afegeix el comunicat.

stats