FUTBOL INTERNACIONAL
Esports Futbol 28/10/2012

El City confirma que Txiki Begiristain serà el nou secretari tècnic del club

La presència de Ferran Soriano com a nou director executiu del City va ser clau per iniciar les converses

Ara
1 min

BarcelonaEl City ha confirmat en un comunicat penjat al seu web que Txiki Begiristain serà el nou secretari tècnic del club.

La presència de Ferran Soriano com a nou director executiu del City va ser clau per iniciar les converses. Segons va avançar Catalunya Ràdio, Begiristain marxaria al club anglès acompanyat d'un dels seus homes de confiança, l'experiodista Joan Patsy, que s'integrarà en l'estructura del club després de col·laborar molts anys amb Johan Cruyff. Joan Patsy tindria el càrrec d'ajudant del secretari tècnic.

El City, actual campió de la lliga anglesa, ha invertit molts diners per aixecar una estructura que el consolidi com una referència, i segueix el model del Barça tant al futbol base com al primer equip. Fonts consultades per aquest diari han confirmat que l'estat de les negociacions per incorporar Begiristain és molt avançat. Txiki Begiristain fa dos anys i mig que no treballa, des de l'arribada de Sandro Rosell a la presidència del FC Barcelona, i el seu fitxatge seria un pas més en la idea de Soriano de canviar la manera de treballar d'aquest equip, un fet que genera dubtes sobre la continuïtat de Mancini com a tècnic, ja que és un home de perfil defensiu.

stats