Segona Divisió
Esports Futbol 27/01/2013

El Miniestadi s'omplirà per acollir un "miniclàssic" que promet espectacle (17h)

Ja fa dies que el Barça va penjar el cartell d'entrades esgotades. L'expectació és màxima per veure en directe als futurs talents de La Masia culé i La Fàbrica blanca

Efe
2 min
Deulofeu celebra un gol amb el seu company del Barça B Luis Alberto /

BarcelonaTres dies abans del Madrid-Barça de Copa del Rei al Bernabéu, els dos filials disputaran aquest diumenge (17h, Canal+1) un 'miniclàssic' que no es veia a Barcelona des de feia gairebé quinze anys i que promet espectacle, ja que es mesuren els dos equips més golejadors de la Segona Divisió A.

Poc importen les edats o els noms. Un Barça-Reial Madrid és sinònim de rivalitat màxima i, en aquest cas, un avanç de les futures estrelles que potser s'enfrontin en uns anys al Camp Nou o el Santiago Bernabéu: la Masia culé contra la Fàbrica blanca.

Amb un Barça B pletòric, situat en cinquena posició després de vuit jornades sense perdre i màxim golejador de la lliga (49 gols), l'expectació s'ha disparat a la capital catalana, on fa dies es va penjar el cartell d'entrades esgotades.

Feia quinze anys que tots dos filials no s'enfrontaven al Miniestadi. Va ser el 20 de juny de 1998, en la fase d'ascens a Segona. El Barça B va guanyar 5-0, amb jugadors com Xavi Hernández o Carles Puyol, ara estrelles en el primer equip, destí que pretenen imitar jugadors com Rafinha (que ja ha tornat del Sud-americà Sub-20) o Deulofeu.

No estarà disponible, el lesionat Sergi Roberto, encara que el tècnic blaugrana Eusebio Sacristán al porter Oier Olazábal, després de complir una sanció de tres partits.

També el Castella arriba al "miniclàssic" amb la moral pels núvols després de guanyar el cap de setmana passat 5-0 al Vila-real. El tècnic Alberto Toril té una baixa fonamental, la del canari Jesé Rodríguez: el màxim golejador de l'equip, que complirà cicle d'amonestacions. La mateixa situació té el central David Mateos.

S'espera que Iván González acompanyi Nacho Fernández a l'eix de la defensa. El lateral torna al filial al costat del punta Álvaro Morata.

stats