FUTBOL
Esports Futbol 31/05/2019

90 minuts separen el Llagostera de tornar a la Segona Divisió B

L'Horta pot classificar-se per a les semifinals del 'play-off' d'ascens a Segona Divisió B

Adrià Fernández
2 min
El Llagostera celebrant la victòria per 2-0 al partit d'anada contra el Portugalete

BarcelonaEl Llagostera té a tocar el retorn a la Segona Divisió B. Després de vèncer per 2-0 el Portugalete en el partit d'anada, els gironins disputaran dissabte (19.30 h) la tornada i estaran a només 90 minuts de tornar a la categoria de bronze.

El seu recorregut cap a l'ascens és més curt que el d'altres equips, gràcies a la seva primera posició a la lliga regular amb 83 punts, tres més que l'Hospitalet. Després d'estar dues temporades a Tercera Divisió, el conjunt d'Oriol Alsina pot aconseguir el tan esperat ascens i sumar la sisena temporada a Segona Divisió B de la història del club. “Som conscients que si no som el millor Llagostera, perdrem”, deia Alsina a la prèvia del partit. Un entrenador que disputarà el seu cinquè 'play-off', tots ells amb el Llagostera i tots amb victòria.

El Portugalete ha sigut campió del grup 4 de Tercera Divisió amb 86 punts, vuit més que el Sestao River. Al camp dels biscaïns, Alsina no podrà comptar amb Jordi Maymí, que es recupera de la seva segona lesió seguida del lligament creuat anterior, ni amb Pitu, que va lesionar-se al partit d'anada.

L'Horta també pot fer història

L'Horta, per la seva banda, pot fer un pas de gegant, també, cap a l'ascens a Segona Divisió B. Els hortencs van empatar el partit d'anada per 0-0 contra el Moralo extremeny i disputaran dissabte (20 h) el partit de tornada. El Feliu Codina viurà, doncs, un partit importantíssim per a les aspiracions de l'equip de pujar de categoria. Els de Nacho Castro van tenir la victòria al partit d'anada a tocar, però el penal llançat per Casti va ser rebutjat pel porter del conjunt extremeny.

Qualsevol empat a gols sentenciaria l'Horta. Això sí, el conjunt barceloní no ha perdut cap partit aquesta temporada com a local. "Per passar les eliminatòries s'ha de guanyar un partit i el resultat aconseguit dissabte passat és excel·lent. Hem de fer el nostre futbol i no obsessionar-nos amb els gols que pugui fer el Moralo", afirmava Nacho Castro en declaracions a Betevé, confiat en estar al sorteig de dilluns que ve per a la pròxima ronda eliminatòria.

stats