ESPANYOL
Esports 24/03/2015

Paco Montañés: "És perillós quedar-se en zona de ningú"

El jugador de l'Espanyol espera que l'equip es reactivi de cara al tram final de temporada

Efe
1 min
Montanés, de l'Espanyol

Sant Adrià del BesòsL'extrem de l'Espanyol Paco Montañés ha afirmat després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva que, de cara a la recta final de temporada, és perillós "quedar en zona de ningú", de manera que l'objectiu dels blanc-i-blaus és "no veure's en aquesta situació".

El futbolista ha insistit que el vestidor ha de mantenir l'ambició: "Tenim un partit important per agafar tres punts i il·lusionar amb poder fer alguna cosa i no quedar-nos desemparats. Som optimistes, hem de mirar així. Sempre és bonic lluitar per alguna cosa i no per no patir, sinó per ficar-se en els llocs de dalt".

Qüestionat pel rendiment de l'equip, Montañés ha reconegut que no està en el seu millor moment. "En aquests últims partits no estem tan bé com fa un mes. L'eliminació de Copa ens va deixar una mica tocats. Però tampoc és que estiguem malament, entre nosaltres no hi ha cap preocupació", ha asseverat.

A nivell personal, el castellonenc ha explicat que confia tenir més minuts d'aquí al final de curs: "No n'estic tenint molts i m'agradaria tenir-ne més. Sempre vull jugar perquè sóc una persona exigent. M'alegro pel grup i estic lluitant per tenir una oportunitat".

Montañés ha confessat que viu una situació inèdita a la seva carrera. "Porto tots els anys disputant gairebé tots els partits i esperava que fos així perquè sóc exigent. Encara no he pogut gaudir d'estar bé i jugar", ha dit.

El futbolista ha assegurat que no ha tingut "sort amb les lesions", tot i començar el curs jugant: "Ja no és tant cosa meva. Intento treballar, però els meus companys ho estan fent molt bé. És més mèrit seu".

stats