Futbol Català
Esports Futbol 08/09/2011

Montcada: nova temporada i nou himne

El popular grup musical La Pegatina ha versionat l'himne del conjunt verd amb la col·laboració especial de la veu del periodista Lluís Canut

Redacció
1 min
Imatge de portada del nou himne del Montcada

Montcada i ReixacLa temporada a Primera Catalana començarà amb ritme pel Montcada. El nou himne del club, que es pot descarregar de forma gratuïta, ha sigut versionat pel grup La Pegatina amb la col·laboració del periodista Lluís Canut en una edició especial dels acords de l'entitat. El conjunt verd se suma a la ja àmplia llista d'entitats que han decidit trencar amb els himnes clàssics per adaptar-los a ritmes més joves i moderns.

En l'aspecte esportiu, el president Modesto Sanchís ha afirmat que "la plantilla que tenim és la que ens ha demanat l'entrenador. Ell ha tingut total llibertat per confeccionar-la. Tenim el que l'entrenador volia". Amb la lliga a punt de començar, el tècnic, Iván Rodríguez, està satisfet perquè enguany la plantilla "és per sort molt més àmplia" i així "no haurem de tocar gaire el juvenil, que aquest any pujarà el nivell perquè es troba en una categoria més alta, però volem respectar-lo al màxim". El club espera superar una campanya sense ensurts.

stats