FUTBOL
Esports Futbol 08/06/2019

El Nàstic s'acomiadarà de Segona contra el Lugo

El conjunt grana, descendit des de fa jornades, rep el conjunt gallec aquest diumenge (18.30 h)

Ara
1 min
El Nàstic s'acomiadarà de Segona contra el Lugo

BarcelonaEl Nàstic de Tarragona s'acomiada aquest diumenge contra el Lugo al Nou Estadi de Tarragona (18.30 h) de la Lliga 1/2/3 per tornar quatre temporades després a la Segona Divisió B després d'un curs nefast que ha finalitzat en descens grana. Mentre que els tarragonins ja fa jornades que només s'hi juguen l'honor, el Lugo tampoc es jugarà res més al Nou Estadi de Tarragona, ja que van aconseguir la salvació matemàtica en la penúltima jornada.

L'entrenador grana, Enrique Martín, no continuarà la pròxima campanya a la banqueta, així com la gran majoria dels seus futbolistes, que canviaran d'equip per tornar de les seves respectives cessions, perquè finalitzen contracte o perquè no compten per al club. Abans, per rebre el conjunt gallec, Martín té quatre baixes per lesió: el lateral Sebas Coris, el migcampista Viti i els davanters Luis Suárez i Berat Sadik.

El tècnic grana va apuntar en la roda de premsa prèvia al duel que el migcampista del filial de la Pobla de Mafumet Sergio Montero seria titular, encara que no es va aventurar a donar més pistes sobre quin onze posarà. Com ha passat en els últims partits, l'entrenador del Nàstic farà servir els màxims jugadors joves sempre tenint en compte que hi ha d'haver set futbolistes del primer equip al camp.

stats