Futbol Català
Esports Futbol 18/05/2011

Pedro Dólera, escollit millor entrenador de Tercera pels internautes de 'portal7.es'

El tècnic de l'Europa, guanyador de la tercera edició dels "Som Superior"

Redacció
1 min
Dólera, amb el reconeixement rebut l'any passat

BarcelonaEls aficionats al futbol que visiten la pàgina web portal7.es són els encarregats d'escollir els millors entrenadors del grup català de Tercera. Els premis "Som Superior" es consideren els reconeixements oficiosos del futbol català als protagonistes de les banquetes. El tècnic de l'Europa, Pedro Dólera, ha resultat guanyador de la temporada 10/11. Dólera va quedar segon la temporada passada i va ser escollit dins aquest reconeixement com a tècnic revelació.

Aquests guardons, que celebren enguany els tres anys de vida, es consoliden any rere any com una voluntat de prestigiar els entrenadors, sovint poc protagonistes dels premis futbolístics. Fins a la data, han estat reconeguts Paco Carballo (Blanes) i Oriol Alsina (Llagostera). Els vots es desenvolupen durant tota la temporada i són els visitants de la pàgina web els que decideixen la classificació final. Enguany Dólera ha quedat en primera posició per davant de Kiko Ramírez, tècnic de la Pobla de Mafumet. En total els internautes han generat 2.208 vots.

L'entrenador de la Muntanyesa, Miki Carrillo, ha guanyat el premi a tècnic revelació d'aquesta temporada. Els "Som Superior" presenten enguany la novetat de l'elecció del millor 'míster' de Primera Catalana. A falta de tres jornades per finalitzar aquesta competició, Manel Moya (entrenador del Vilassar de Mar) ocupa la primera posició. Tots els premis s'entregaran el dimarts 7 de juny a Lloret, al complex turístic Evenia Olympic Resort.

stats