Lliga BBVA
Esports 25/10/2014

Peter Lim es compromet a acabar el nou Mestalla abans del març del 2019

El nou propietari del València ha aterrat aquest dissabte a l'aeroport de Manises i ha trigat poc en anar per feina

àlex Gozalbo
1 min
Peter Lim i Amadeo Salvo, al centre / VALÈNCIA CF

BarcelonaPeter Lim, nou propietari del València, ha aterrat aquest dissabte a l'aeroport de Manises i ha trigat poc en anar per feina. L'empresari de Singapur, que pagarà 94 milions d'euros pel 70% de les accions del club, ha visitat les obres del nou Mestalla, que porten aturades uns anys. El seu projecte preveu acabar l'estadi abans del març del 2019, quan l'entitat celebrarà el seu primer segle de vida.

Acompanyat per Lay Hoon i Amadeo Salvo, al qual li ha ofert seguir com a president, Peter Lim ha visitat la plantilla de l'equip a l'hotel de concentració. Més tard té previst assistir a Mestalla, on farà la seva estrena oficial a la llotja i presenciarà el partit contra l'Elx.

"Després de dotze mesos, molta gent esperava que la nostra empresa abandonés, però no ha estat així i això no és el final sinó el començament", ha dit Lay Hoon, que ha assegurat que mai van dubtar del procés de venda, "tot i que han hagut moments de frustració". Segons la directora de Meriton, que ha donat una roda de premsa amb Amadeo Salvo i Aurelio Martínez, "el nostre primer objectiu és tornar l'equip a la part alta de la classificació".

stats