ESPANYOL
Esports Futbol 29/01/2013

Petrov: "Tenim equip i jugadors per salvar-nos"

El davanter búlgar diu que espera anar entrant a poc a poc a l'equip: "A la Romareda vaig tenir 15 minuts i crec que el pròxim partit jugaré una mica més"

Efe
1 min
Martin Petrov ha parlat en roda de premsa

Sant Adrià de BesòsL'extrem de l'Espanyol Martin Petrov ha assegurat aquest dimarts que l'equip blanc-i-blau disposa d'equip i de jugadors per salvar la categoria. "Si l'Espanyol continua com en els dos o tres últims partits no hi veig cap problema [per aconseguir la salvació])", ha dit el davanter búlgar, que ha destacat la qualitat tècnica dels seus companys Sergio García, Verdú o Simao.

"Per mi no és qüestió de jugar o no. Vull ajudar l'equip, al camp o des de la banqueta. Vull aportar-hi la meva experiència, sobretot als més joves", ha dit Petrov.

El jugador, únic fitxatge de l'Espanyol fins ara en el mercat d'hivern, va tenir un debut efímer la setmana passada contra el Saragossa. "No vaig tocar cap pilota", ha fet broma. "Estic content perquè vaig tenir 15 minuts i crec que el pròxim partit jugaré una mica més", ha afegit el futbolista.

Martin Petrov ha justificat el transcurs del partit a La Romareda (0-0, contra el Saragossa). "Quan dos equips que estan a la cua es juguen seguir vius a Primera Divisió els partits són així. Va ser un xoc molt dur però l'important és que l'Espanyol no perdi", ha insistit.

D'altra banda, el búlgar ha confessat que viu una situació personal complicada perquè està allunyat de la seva família –s'ha quedat a Anglaterra–: "Em trobo bé, el clima és bo i això està molt bé, però la meva família no és aquí i estic separat dels meus fills. Encara no tinc pis, però gràcies a l'entorn estic a gust i sóc un professional".

stats